Natuurtheater Asselt

Teambuilding voor Groepen, Bedrijven en voor Scholen. Een combinatie van Cultuureducatie, Natuureducatie en Improvisatietheater. Door spel en humor leren de deelnemers de vaardigheden: het accepteren, zichzelf presenteren, situaties anders bekijken, samenwerken en zich flexibel opstellen. De workshop versterkt in korte tijd de groepsband en het zelfbewustzijn van de individuele deelnemer. Er ontstaat een open sfeer waarin ook ruimte is voor hilarische momenten.

 

Vikinggames. De Van jongs af aan kregen Noormannen en Vikingen de traditionele ambachten en strijdkunsten aangeleerd. Wil jij je verdiepen in de kunde van het Pijl en Boog schieten, Speerwerpen of wil je wel eens je eigen lederen polsband maken....?

Informeer dan naar de Vikinggames...eventueel in combinatie met één van de andere Noormannenarrangementen.  

Wie wil zich niet voor een dag Noorman of Viking voelen?

Als je de Vikinggames wilt beleven, moet je natuurlijk wel een beetje weten waar je het over hebt, bij Noormannen en Vikingen.....mocht dat nog niet zo zijn, geen probleem! Wij informeren je tijdens de games graag over het één en het ander, bijvoorbeeld met behulp van het lopen van de Noormannenroute. 

 

Voor een korte introductie van de Noormannenroute in Asselt, klik hier 

en bekijken onderstaand korte filmpje...

 

 

 

Nederlands Deutsch English
Noormannenarrangement ~ Op de Berg 6 ~ Asselt aan de Maas (Roermond) ~ 06-38899468 ~ v.mostart@commos.nl